4ος διασυλλογικός αγώνας "Η Γέφυρα μας ενώνει"

Συμμετείχα στις 26/05/2013 στον 4ο διασυλλογικό αγώνα "Η Γέφυρα μας ενώνει". Η διαδρομή είχε αφετηρία το βενετικό λιμάνι της Ναυπάκτου και τέρμα το Άνω Καστρίτσι.

Ξεκινήσαμε με το Χρήστο στις 8 πάρα 10 από Πάτρα και αφού μπήκαμε στο φέρυ μποτ φτάσαμε στην Ναύπακτο στις 10 πάρα 15 περίπου. Παρόλο που φτάσαμε αργοπορημένοι δεν είχαμε πρόβλημα γιατί ο κυρίως όγκος των αθλητών έφτασε μετά από ένα τέταρτο. Είχαν συγκεντρωθεί στο Αντίρριο στα διόδια της γέφυρας όπου τους δόθηκαν νούμερα. Εμείς παραλάβαμε τα νούμερα μας στην Ναύπακτο.

Τα πρώτα χιλιόμετρα της διαδρομής πριν το ελεύθερο κύλισαν χωρίς προβλήματα. Η κίνηση μέσα σε γκρουπ είναι εύκολη υπόθεση και το στροφάρισμα είναι εύκολο. Μετά το ελεύθερο πάτησα όσο μπορούσα και άρχισα να χάνω δυνάμεις στα δύο χιλιόμετρα από το τερματισμό. Παρόλο που ήξερα την διαδρομή αποφάσισα να μην κάνω υπεράνθρωπη προσπάθεια στο τελευταίο χιλιόμετρο και απλά να τερματίσω αξιοπρεπώς έχοντας μια μικρή διαφορά από τους πέντε περίπου αθλητές που με περάσαν στα τελευταία χιλιόμετρα.

Θα έλεγα ήταν μια καλή συμμετοχή για μένα αλλά και το Χρήστο που ξεκινά ένα εντατικό  πρόγραμμα προπόνησης με αυτόν τον αγώνα. Και του χρόνου!

Παρακάτω είναι ο χρόνος μου για το τμήμα που δόθηκε το ελεύθερο ως τον τερματισμό στο www.strava.com (δεν πρόκειται για τους χρόνους των άλλων αθλητών αλλά όσων έχουν καταγράψει και ανεβάσει τη διαδρομή στο strava).

0