Σινκ, Sync, Synch ή οπως το λένε.. είμαι άσχετος!

Με τη ευκαιρία του Σινκ, Sync ή όπως σωστά παρατήρησε ο ανώνυμος αναγνώστης Synch πανηγυριού ανέβηκα Αθήνα μετά από ένα ολόκληρο χρόνο. Ξεκίνησα από Πάτρα το Σάββατο στις 1 το μεσημέρι με τη απλή αμαξοστοιχία ως Κιάτο και μετά με τον προαστιακό (Το ΚΤΕΛ μπορεί απλά να πάει να γα.., προτιμώ να λιώσω παρά να τους δώσω τα χρήματα μου στο μονοπώλιο που έχουν στήσει). Σαν προτείνω να πάρετε το τρένο μέχρι την Ακράτα για να δείτε τις όμορφες παραλίες και τις κωμοπόλεις και τα χωριά κατά μήκος του Κορινθιακού κόλπου που με άλλο μέσο δεν θα μπορέσετε να δείτε.

Κατέβηκα στο σταθμό Λαρίσης (όχι Λάρισας? μήπως να το αλλάξουμε) και από κει με μετρό έφτασα στο Γκάζι. Ο ΗΣΑΠ μπορεί πάλι να γ.. και αυτός με τα έργα τους. Μετά από μια μάσα και λίγη ξεκούραση στους φίλους Νίκο και Κλεοπάτρα στα Πετράλωνα (Πάτρούλα ευχαριστώ, θα ξανά ρθω να φάω μακαρονάδα!), ξεκίνησα για το Σινκ.

Πήγα από τις 8 εκεί που με περίμενε μεγάλη παρέα και φίλους που είχα καιρό να δω. Μέχρι τις 11 και μισή περίμενα να δω και να ακούσω τον Squarepusher (ο βασικός λόγος που ήρθα ήταν αυτός). Ξεκίνησε με τα Welcome to Europe και Hello Meow. Το κοινό εντελώς αδιάφορο, δεν είχε ιδέα τι θα άκουγε... καλά ρε παιδιά αμα είναι να κάνετε τσιγάρο και να πιείτε την μπύρα σας τραβάτε παραπίσω γαμώ το φελέκι μου. Άφου μας έσκισε ο τύπος έβαλε και το σουξέ το Come on My Selector και άντε γεια σας. Απορώ που χειροκροτούσε ο κόσμος αφού δεν έδειχνε να διασκεδάζει και τόσο...

Junior Boys έστω και λίγο που άκουσα πολύ ωραίοι και φίνοι (τα κομμάτια τους είναι πολύ κολλητικά). Για τον The Bug, τι να κάνουμε, θα αρκεστώ να ακούω το The London Zoo, δεν άντεξα ούτε 5 λεπτά με τη ζέστη και την καπνίλα που είχε αν και ήταν πολύ σκοτεινός και δυνατός ο ήχος του dubstep... Στο ενδιάμεσο πήγαμε και φάγαμε κάπου έξω πολύ ωραία φαγητάκια και καλαμπουρίσαμε. Με τους Βέλγους Aeroplane απογοητεύτηκα λίγο με κάποιες επιλογές στα κομμάτια τους. (κάποια mixes που έχω κατεβάσει από το 24 Hours είναι πολύ καλά) αλλά εχουν ιδιαίτερο στυλ.

Τέλος, επιστροφή για ύπνο και την επομένη επιστροφή με τρένο... Υπέρ της όλης φάσης η συναντηση με τους φίλους μου και υπέροχη διαδρομή με τρένο. Κατά, η κοσμοσυρροή της νέας μόδας που λέγεται Γκάζι (θα ξεφουσκώσει σύντομα), χάλια κλίμα του κοινού (μακάρι να το κάνανε στο Λαύριο όπως παλιά) και τσιγαρίλα...
8